Over mij

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Carola Bergman-Wiegers. Ik ben 49 jaar en ik ben al ruim 26 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Ik heb in verzorgingshuizen gewerkt en de laatst 13 jaar ben ik werkzaam in de thuiszorg. Maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. 3 jaar geleden ben ik aan een 3-jarige HBO opleiding begonnen bij "Total Health" voor VoetreflexPlus Therapeut. Deze opleiding heb ik in juni 2018 succes afgerond. Ik ben nu een erkend reflexzone therapeut. Deze opleiding heeft vooral ook mezelf verandert. In oktober 2018 is mijn praktijkruimte aan huis geopend en ben ik gestart als VoetreflexPlus therapeut. Verder doe ik ook nog andere massage mogelijkheden erbij. In december 2018 heb ik de Masteropleding Oncoreflexologie afgerond.

 

Ik heb een prachtige praktijkruimte met wachtkamer en toilet. De ruimte is erg sfeervol en straalt veel rust uit. Ik masseer dan ook in rust met een relax achtergrond muziekje. Ik masseer met warme olie en een bijpassende essentiële olie. Ik masseer de voetzool, onderbenen en knieën. Het kan voorkomen dat ik ook de handen en armen mee masseer. Dit komt dan omdat daar ook meridianen en meridiaanpunten lopen. Voor de behandeling mag diegene die dit wil gebruik maken van een kruiden voetenbad. Na mijn behandeling krijg je van mij een glas water wat reinigend en ontgiftend werkt zodat de afvalstoffen afgevoerd worden, of een glas water met een paar druppeltjes verfrissende essentiële olie of een lekker kopje warme kruidenthee.

 

Ik zie je snel in mijn sfeervolle praktijk!

 

Diploma’s:

- HBO: opleiding Voetreflex Plus Therapeut juni 2018

- HBO: SHO registeropleiding Medische Basiskennis 25 juni 2016

- HBO: opleiding Oncoreflexologie december 2018

 

Certificaten:

- 13 chakra's en voetreflex

- Neuroreflexologie,

- Zwangerschapsreflexologie,

- Babyreflexologie,

- AD(H)D/DYSLEXIE en voetreflex,

- Veel voorkomende ziektebeelden waaronder chronische vermoeidheid, migraine en huidproblemen,

- “De vrouw”, met alle menstruatie, PMS en overgangsklachten,

- Hotstone Voet en onderbeenmassage,

- “An SHen”, een hoofd- nek- schouder en rugmassage,

- Aroma Touch techniek.

- Cupping Basis


Bewustwording

Door alleen de klacht te behandelingen los ik de oorzaak niet op. Met mijn voetreflex behandeling kijk ik vooral naar de oorzaak van het probleem. Dat doe ik door met tijd en aandacht te luisteren naar de cliënt. Door middel van een gesprek en de massage van de voeten kan ik de klacht inzichtelijker maken. Hierdoor ontstaat er bewustwording en dat is het begin van het herstel. Als therapeut kan ik je helpen je bewust te worden van mogelijke oorzaken van ziek zijn.

Behandeling volgens afspraakWilt u een afspraak maken? Bel 06-43091463

Copyright © All Rights Reserved

KVK 72356669

Carola Bergman-Wiegers

Luchtenburg 4

5346 VD Oss


t. 06-43091463

i. www.voetreflexplus-oss.nl

e. carola@voetreflexplus-oss.nl


algemene voorwaarden

privacybeleid