Voetreflex en 13 chakra's

Voetreflex en 13 chakra’s

De nieuwe ontwikkeling van de chakra’s.


De nieuwe fase tijd staat voor de fase, waarin de wereld zich nu bevind. De nieuwe tijd, omdat er veranderingen plaatsvinden op allerlei gebieden.


Voorheen waren er 7 basischakra’s, maar in deze nieuwe tijd zijn er 6 hoofdchakra’s tot ontwikkeling bij gekomen. De aarde is op een hogere trillingsfrequentie aan het komen. Deze hogere trillingen dragen zorg dat de energetische blokkades, stagnerende gedragspatronen, uitgezuiverd en getransformeerd worden. We moeten ruimte creëren voor vernieuwing.


Het bewustzijn van de mens ontwikkelt zich ook ontzettend snel en de chakra’s zijn heel belangrijk geworden. Ze zijn immers de poorten waardoor je toegang hebt tot je hogere bewustzijnsgebieden.


Om tot deze hogere bewustwording te komen heb je verfijnde instrumenten nodig” de 13 chakra’s. De chakra’s geven de kracht van het bewustzijn door naar het lichaam, dat hierdoor met 13 niveaus van spirituele energie wordt gevoed. Via de chakra’s worden zo het meridiaan systeem in het lichaam gevoed. Hierdoor wordt de spirituele energie getransporteerd naar de organen en lichaamsfuncties.


Het fysieke lichaam wordt dus gevoed met de energie uit je bewustzijn.” Een gezonde geest , een gezond lichaam” zou vertaald kunnen worden met “een hoog bewustzijn, een gezond lichaam”.  Voor de lichamelijke gezondheid is dus heel belangrijk dat de bewustwording aangegaan wordt. Hierdoor zal je lichamelijke gezondheid verbeteren. Bewustzijn ontwikkeling stimuleert de gezondheid van het lichaam.


Een chakra is een onderdeel van ons energiesysteem. Een energetisch wiel dat ervoor zorgt dat het lichaam van energie wordt voorzien. Elk chakra staat in verbinding met hormoonproducerende klieren en met de zenuwknopen. Tevens met het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Elk chakra doorstraalt het lichaam en heeft een voor die chakra specifieke invloed op de orgaanfuncties, de bloedsomloop de hormoonhuishouding en ook de emoties en ons denken. Het niet goed functioneren van een chakra heeft direct effect in de desbetreffende gebieden. Wanneer de chakra’s optimaal functioneren ervaren we gezondheid en welzijn. Alle chakra’s zijn verbonden met kleuren, klanken en symbolen die overeen komen met de energetische frequentie van een bepaalde energiewerveling.

WAARVOOR IN TE ZETTEN:


  • Ondersteuning en herstellen van balans bij alle klachten die in verband gebracht kunnen worden met blokkade/ afwijkingen van een of meerdere chakra’s
  • Hormonale klachten, bijvoorbeeld na een zwangerschap, in puberteit en bij overgang
  • Ziekte en herstel
  • ADHD, ADD en Autisme
  • Hoog gevoeligheid
  • Allergieën
  • Depressie
  • Nieuwetijdskinderen en volwassenen.