Chakra en Auramassage

Chakra en Auramassage


Een Chakra is een energetisch wiel. Energie stroomt via meridianen (energiebanen) door ons lichaam. In de meridianen zitten bepaalde punten, waar de energie een ophoping bereikt. Dit zijn energie punten en worden Chakra’s genoemd. Aan de voor- en achterzijde van het lichaam zitten 7 hoofdchakra’s. Elke Chakra staat in verbinding met een bepaald levensgevoel en gebied. Het niet goed functioneren van zo’n Chakra is mede van invloed op bepaalde psychische en/of lichamelijke problemen die we tegenkomen op de betreffende levensgebied. Elke Chakra is verbonden met een hormoonklier en kan ook hiervoor ingezet worden. Het is een fijn gevoelige massage. Via de Chakra’s neem je energie op uit je omgeving en zend je energie uit naar je omgeving. Ook neem je energie op uit de aarde en de kosmos. De energie van de Chakra’s voedt ook het lichaam.


Een blokkering van de Chakra gebeurt vaak als gevolg van angst. Angst veroorzaakt een verkramping en dus een blokkering. De energie stroomt nu niet meer vrij door het energiesysteem. Angst ontstaat uit trauma’s die we voor onze geboorte en tijdens ons leven opdoen.


Een Aura is een energieveld rondom je lichaam, om elk levend wezen heen. Dat telkens elk lichaam doordringt. Deze Auralaag bestaat uit 7 verschillende lagen en alle lagen worden behandeld. Deze lagen doordringen elkaar en zijn dus met elkaar verbonden.


De Chakra’s voorzien elke laag van de aura en dus ook het fysieke lichaam. Van levenskracht. Ze zorgen voor de doorstroming van energie tussen de verschillende lagen van de aura. Elke auralaag heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Het is een massage die met weinig aanraking een groot effect kan hebben.

Behandeling volgens afspraakWilt u een afspraak maken? Bel 06-43091463

Copyright © All Rights Reserved

KVK 72356669

Carola Bergman-Wiegers

Luchtenburg 4

5346 VD Oss


t. 06-43091463

i. www.voetreflexplus-oss.nl

e. carola@voetreflexplus-oss.nl


algemene voorwaarden

privacybeleid